logo_left
O nástečka Obchodní podmínkytečka Košíktečka Kontaktytečka telefon     602 549 830
logo
košík

NÁKUPNÍ KOŠÍK
  0 Kč
odrážka8 tajemství úspěchu
odrážkaThe Power - Tajemství (The Secret)
odrážkaBohatý táta chudý táta
odrážka7 Návyků skutečně efektivních lidí
odrážkaV otázkách jsou odpovědi - nové vydání
odrážkaJAK DOSÁHNOUT SVÉHO v čemkoli
odrážkaZápisník MOLESKINE - Čtenářský deník
odrážkaTajemství: Kniha vděčnosti
HLEDÁNÍ
KATEGORIE
AUTOŘI
 Stephen R. Covey
 Joe Vitale
 Robert T. Kiyosaki
 Andrew Matthews
 Robin S. Sharma
 Miguell Ruiz
 Ruediger Schache
 Louise L. Hay
 Esther a Jerry Hicks
 James Redfield
 Gary Chapman
 Zig Ziglar
 Rhonda Byrne
 John C. Maxwell
 Dale Carnegie
 Wayne W. Dyer
 Allan a Barbara Peas
 Tony Buzan
 Rüdiger Dahlke
 Og Mandino
 Brian Tracy
 Napoleon Hill
 Neale Donald Walsch
 Osho
 Dan Millman
 Jack Canfield
NEWSLETTER
SLEVOVÝ KUPÓN
Chcete získat slevový kupón?
Jméno:
Příjmení:
E-mail:

NACHÁZÍTE SE:Můj ÚspěchodrážkaNevíte, co jíte

produkt

Nevíte, co jíte

Petr Fořt a Ivan Mach


Vydavatel: BizBooks
ISBN: 978-80-264-0274-6


Nevíte, co jíte

POPIS:

Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky? Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale – jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat skutečně etickou, i když písemnou, reklamu na kvalitní zdravou výživu. Čekejte explozi nečekaných informací směrem k vašemu rozumu. Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst.

Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí.

Kniha je přehledně rozdělena do tří částí: Co jsou to tuky? Co se skrývá za jejich strukturou? Co jsou „hodné“ a co „škodlivé“ tuky, kolik jich můžete a kolik musíte jíst, kolik bychom jich mohli sníst, aniž bychom riskovali vážné poškození zdraví. Co jsou to cukry? Nejsou náhodou zbytečné? Ono nejde jen o cukr, ale o pestrou škálu sacharidů, jejichž účinky jsou často obtížně předvídatelné. Sůl nad zlato, aneb od pohádky k realitě Šokující (ne)možnosti, související s použitím soli.

logo_right